Smart Home - pametna kuća

Pametna kuća je sistem za automatizaciju vašeg životnog ili radnog prostora, ugostiteljskog objekta, zgrade, hotela i drugih objekata, realizovan pomoću savremenih tehnologija kao što je IoT (Internet of Things). Sitemi pametnih kuća su dizajnirani da se prilagode vašim potrebama, a uz komfor i dodatnu sigurnost doprinose energetskoj efikasnosti, omogućavajući vam centralizovanu kontrolu i automatizaciju svih parametara sa bilo kog mjesta.

Prednosti

Komfor

Sistem pametne kuće radi za vas, prilagođava se vašim potrebama, omogućava vam da unaprijedite životni stil i pojednostavite svakodnevne aktivnosti. Praktično, efikasno i korisno!

Sigurnost

Integracija, centralna i udaljena kontrola svih sistema, obavještenja na vašem mobilnom telefonu u realnom vremenu. Pametni sistem podiže sigurnost na viši nivo!

Energetska efikasnost

Podesite rasvjetu ili klimatizaciju da se automatski ugasi kada nijeste tu, sistem može sam spustiti roletne na osnovu uslova okoline, održavati optimalne uslove u vašem prostoru, kontrolisati potrošnju energije i ostvariti značajnu uštedu.

Kontrola

Potpuna kontrola sistema, jednostavno i praktično, pomoću prekidača, centralizovanog panela, daljinskog upravljanja, aplikacije na mobilnom telefonu ili tabletu, glasovnih komandi, kao i kreiranjem scenarija koji jednim klikom pretvaraju vaš prostor u željeni ambijent.

Mogućnosti

rasvjeta

klimatizacija

video nadzor

roletne i rolo zavjese​

kontrola pristupa​​

sigurnosni sistemi​​

multimedijalni sistemi​​

senzori pokreta, dima, poplave...​​

podno grijanje​​

integracija

potrošnja električne energije​​

scenariji za automatizaciju​​

Automatizacija po vašoj mjeri – sistem se prilagođava vašim željama i stilu života, sami određujete stepen automatizacije i način kontrole vašeg okruženja. Pametni uređaji se povezuju bežičnim putem (npr. WiFi, ZigBee) ili žičanim putem (zahtijeva dodatne instalacije u objektu).

Mogućnosti su brojne – izbor je na vama!

Upravljanje

Zaboravili ste da ugasite svijetlo u kući, peglu ili šporet? Niste sigurni da li ste zaključali vrata?

Želite da podignete roletne i uključite klimatizaciju prije dolaska u kancelariju?

Gdje god da se nalazite možete dobiti obavještenje kada vam neko pozvoni na vrata, vidjeti šta se dešava unutar vašeg doma ili uključiti sistem navodnjavanja, zvuči primamljivo?

Za sve postoji jednostavno rješenje - jedan klik i sve je pod vašom kontrolom!

mladi ljudi u komunikaciji
centralizovana kontrola sistema

Preuzmite kontrolu, mogućnosti su neograničene!

MI SMO VAŠ SMART HOME PARTNER