O nama

Smart Sistemi – Smart Systems d.o.o. je inovativna firma osnovana 2019. godine, sa ciljem da korisnicima obezbijedi kvalitetnu ponudu savremenih i funkcionalnih rješenja iz oblasti pametnih tehnologija, elektronike i ICT-a. Višegodišnje iskustvo i fleksibilnost našeg stručnog tima osigurava prave odgovore na zahtjeve tržišta i najbolju valorizaciju tehnoloških dostignuća u funkciji vaših potreba. Bilo da ste arhitekta, dizajner, projektant, izvođač radova, investitor ili neko ko jednostavno želi da odabere savremeno i kvalitetno rješenje za pametno upravljanje uređajima u svom okruženju, na pravom ste mjestu.

Čime se bavimo

Elektrogalanterija luksuznog dizajna sa inovativnim rješenjima prekidača na dodir, daljinske i internet kontrole su samo neki od proizvoda koje naša firma čini dostupnim. U ponudi su razni tipovi senzora, pametne brave, interfoni, kamere, kao i mnogi drugi pametni wifi uređaji koji će vam omogućiti novu dimenziju automatizacije prostora pod sloganom “Intelligent Life”. Posjetite našu online prodavnicu i zakoračite u “pametni” svijet!

Za one koji žele biti korak ispred, nudimo integralna Smart Home rješenja za automatizaciju i potpunu kontrolu svih funkcija u objektu, bilo da je riječ o stambenom ili poslovnom prostoru, luksuznoj vili, zgradi, ugostiteljskom objektu i slično. Naš tim je na raspolaganju za sve vrste konsultacija i dizajniranja rješenja, a uz 3D modelovanje vašeg pametnog prostora imaćete pravu sliku željenog luksuza.

Radimo na razvoju specifičnih pametnih rješenja raznih namjena, iz oblasti elektronike, IoT i Smart Home, kao što su sistemi pametnog navodnjavanja, monitoring parametara vode, zemljišta, vazhuda i mnogi drugi.

smart home control
crnogorski proizvod za pametne gradove

Naša vizija

Posvećeni smo stvaranju i jačanju lokalnih razvojnih centara, gdje ideje talentovanih ljudi mogu biti razvijene lokalno a plasirane globalno. Kroz brojne start-up i druge inicijative generišemo nove ideje i podstičemo primjenu pametnih sistema.

Koristimo stečena znanja i stručna iskustva iz oblasti pametnih sistema, iCT-a i elektronike, u funkciji pružanja najboljeg korisničkog iskustva, uz napredne funkcije i prilagođena pametna rješenja.

Pametni sistemi za povezane gradove i industrije doprinose stalnom razvoju društva i unapređuju kvalitet života. Ulaganje u razvojne projekte je odraz društvene odgovornosti.

MI SMO VAŠ SMART HOME PARTNER